Cum cumpăr online?


Te-ai hotarât sa cumperi?
În acest caz, îţi mulţumim că ai ales www.rolesipatine.ro.
Pentru ca noi să primim şi să livrăm comanda ta cât mai repede, trebuie parcurse anumite etape. Nu te îngrijora, îţi explicăm totul mai jos. Paşii sunt simpli:
1. Alege produsele.
2. Foloseşte coşul de cumpărături.
3. Înregistrează-te.
4. Alege modalitatea de livrare.
5. Comandă.

1. Alegerea produsului.
Pentru a găsi produsul dorit ai posibilitatea fie de a vizualiza categoriile din partea stângă, fie prin sistemul de căutare disponibil în colţul din stânga jos, cu ajutorul căruia tu vei introduce un cuvânt sau mai multe şi îţi vor apărea pe ecran toate produsele care conţin în titlu sau descriere acel/acele cuvânt/cuvinte. Poţi sorta produsele în funcţie de preţ în ordine crescătoare sau după nume în ordine alfabetică. Dacă eşti interesat de un produs anume, apasă pe numele lui pentru a vedea detalii despre el. Pentru a alege ce e mai potrivit pentru tine, urmăreşte promoţiile noastre, ţine cont de recomandări şi urmăreşte topul vânzărilor.

2. Folosirea coşuleţului de cumpărături.
În momentul când te-ai hotărât la un produs, apasă butonul "Adaugă în coş" şi acesta va fi selectat în coşuleţul de cumpărături. Nu uita să-ţi alegi numărul de produse pe care vrei să îl adaugi în coşuleţul tău. Poţi să adaugi câte produse doreşti în coşuleţ. Conţinutul coşuleţului de cumpărături îţi este afişat pe tot parcursul navigării, în colţul din dreapta sus. Dacă te-ai hotărât să cumperi ce ai în coşuleţ, faci un click pe butonul "Trimite comanda" din coşuleţul de cumpărături.

3. Crearea contului personal.
Pentru a putea plasa o comandă nu este obligatoriu să îţi faci propriul tău cont la www.rolesipatine.ro. În acest caz trebuie să completezi cu mare atenţie formularul cu datele personale şi adresa de livrare. Dacă îţi deschizi cont, vei fi identificat pe baza adresei tale de email şi a parolei alese de tine. Completează cu atenţie formularul de înscriere pentru a evita înregistrarea unor date eronate.
La ce te ajuta contul tău?
- îţi înregistrezi o singura dată numele şi adresa.
- vei avea un istoric al comenzilor tale.
- vei putea să primeşti informaţii despre noutăţi şi oferte speciale.
- vei putea beneficia de promoţiile, reducerile şi premiile noastre.

4. Alege modalitatea de livrare.
Alege varianta cea mai avantajoasă pentru tine, ţinând cont de următorii factori:
- preţul produsului
- taxa de transport
- modalitatea de livrare (unde trebuie să ai în vedere acoperirea firmei de curierat)

5. Comanda.
Verifică încă o dată datale introduse; dacă totul este în ordine, apasă butonul "Confirmă comanda" din ultimul pas al formularului de comandă. În acest fel te vei putea bucura în scurt timp de produsele comandate.